- У відділення Нова Пошта
- Оплата при отриманні
Ніж для чищення та нарізання кавуна або дині часточками Angurello Ganietti багатофункціональний
Нож Angurello Genietti— це не просто ніж, а унікальне пристосування, що поєднує в собі функції зручного ножа для нарізання кавуна або дині та зручні щипці для захоплення нарізаних часток. Ніж для кавуна простий і безпечний у використанні, до того ж його можна використовувати як щипці, щоб із легкістю витягувати з плода рівні шматочки освіжної кавунової м'якоті.
Використовувати ніж для нарізування дуже просто:
1. Вимитий кавун/диню треба розрізати звичайним ножем, бажано вздовж;
2. Використовуйте ніж для кавуна тією стороною, на якій є спеціальна поперечна планка, саме він м'яко розріже м'якоть і відокремить її від кірки;
3.Після нарізування переверніть ніж і використовуйте його як щипців, для виймання розміщення ідеальних шматочків соковитої м'якоті на тарілках;
4.Після використання сполосніть інструмент під проточною водою або завантажте в посудомийну машинку.
Технічні характеристики:
- Довжина: 24 см;
- Ширина леза: 3 см;
- Ширина загальна: 6.5 см;
- Матеріал: нержавіюча сталь;
- Произведен в Китае.
